Άλιμος Online

Διήμερο σεμινάριο για εκπαιδευτικούς στα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Διήμερο σεμινάριο για εκπαιδευτικούς στα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα

Η Musical Arts on Stage και τα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα, διοργανώνουν την Κυριακή 22 και Κυριακή 29 Απριλίου σεμινάριο για εκπαιδευτικούς.

Θα διαρκέσει 11:00 με 17:00 και εισηγήτρια είναι η Στέλλα Κωνσταντάτου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Musical Arts on Stage διοργανώνει σεμινάριο που αφορά τη γλώσσα του σώματος με σκοπό να γνωρίσουμε βασικούς κώδικες επικοινωνίας και να διευρύνουμε τα εκφραστικά μας μέσα. Το περιεχόμενο των συναντήσεων αποτελείται από σύντομη θεωρητική κατάρτιση, θεατρικές ασκήσεις - παιχνίδια έκφρασης και επικοινωνίας και αυτοσχεδιασμούς. 

Στόχος να ενεργοποιήσουμε και να εμπλουτίσουμε το ψυχικό δυναμικό μας μέσα από τη χρήση του σώματος και της φωνής χρησιμοποιώντας ποικίλα αισθητηριακά ερεθίσματα.

Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων που θα ήθελαν να εμπνευστούν, αλλά και να εμπνεύσουν με τη σειρά τους μαθητές, να χρησιμοποιήσουν νέους τρόπους έκφρασης, βελτιώνοντας την επικοινωνία τους και κατακτώντας τους στόχους τους.

Στο τέλος της δεύτερης ημέρας θα πραγματοποιηθεί μια σύντομη παρουσίαση - δρώμενο της ομάδας με το σύνολο των "εμπνεύσεων" της.

Εισηγήτρια : Στέλλα Κωνσταντάτου (σκηνοθέτης, ηθοποιός, θέατρο - παιδαγωγός) 

Πότε : Κυριακή 22 & Κυριακή 29 Απριλίου 2018
Ώρες : 11πμ - 5μμ

Πού : κτίριο Νέων Εκπαιδευτηρίων Μαλλιάρα, 
Ερεχθείου 6 Άλιμος 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέστε στο 6979888149. 

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr