Άλιμος Online

The Ε.G Body Project: «Χτίσε» το σώμα των ονείρων σου με personal training

The Ε.G Body Project: «Χτίσε» το σώμα των ονείρων σου με personal training

Το Πάσχα και οι δικαιολογίες τελείωσαν, μπορείς να «χτίσεις» το σώμα των ονείρων σου ξεκινώντας από αύριο κιόλας.

Η Ελένη Γεροντή στο «The E.G Body Project» αναλαμβάνει να σε καθοδηγήσει προκειμένου να σφίξεις, να γυμναστείς, και να βελτιώσεις τη σωματική σου υγεία.

Στο «The E.G Body Project» που βρίσκεται στην οδό Αριστοτέλους στο Καλαμάκι, θα ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα αποκλειστικά  προσαρμοσμένο στο σώμα και τις ανάγκες σου, ώστε να «δουλεύεις» τα σημεία που επιθυμείς περισσότερο.

Έχοντας ως βάση το TRX (ή όπως είναι ολόκληρη η ονομασία του Total body Resistance Exercise), γυμνάζεται όλο το σώμα, ενώ οι μεταβαλλόμενες ασκήσεις και οι εναλλαγές του βαθμού δυσκολίας ενισχύουν την ενδυνάμωση των μυϊκών ομάδων, αλλά και συμβάλουν στην απώλεια λίπους.

Ο χώρος είναι πλήρως εξοπλισμένος για προσωπική προπόνηση ή προπόνηση μικρών ομαδικών γκρουπ.

The E.G. Body Project by Ελένη Γεροντή - Personal Trainer - Prenatal Pilates Certified - Total Body Workout
Transformation

Αριστοτέλους 36 (Απέναντι από το Δημαρχείο - ισόγειο), Άλιμος -  697 322 9136

 

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr