Άλιμος Online

Έως την Κυριακή η έκθεση «Τα μυστικά των εικόνων» - Πήρε δύο παρατάσεις λόγω μεγάλης προσέλευσης

Έως την Κυριακή η έκθεση «Τα μυστικά των εικόνων» - Πήρε δύο παρατάσεις λόγω μεγάλης προσέλευσης

Η εικαστική έκθεση «Τα Μυστικά των Εικόνων» - Σύγχρονοι Έλληνες Ζωγράφοι (Β΄ μέρος), που παρουσιάζεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλίμου (Λεωφ. Ιωνίας 96), θα φιλοξενείται έως και την Κυριακή 22 Απριλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλίμου.

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κοινού, αλλά και εξαιτίας του καθολικού ενδιαφέροντος των σχολείων της ευρύτερης περιοχής να την επισκεφθούν και να ξεναγηθούν από τον επιμελητή της έκθεσης καθηγητή, Μάνο Στεφανίδη, και τον συμμετέχοντα καλλιτέχνη Χρήστο Αντωναρόπουλο, η έκθεση πήρε δύο παρατάσεις. Αρχικά ήταν προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί στις 21 Μαρτίου, στη συνέχεια πήρε παράταση έως το τέλος Μαρτίου και τελικά, θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 22 Απριλίου.

Ώρες Λειτουργίας: Κάθε μέρα, 10:00 – 21:00

Πολιτιστικό Κέντρο Αλίμου: Λ. Ιωνίας 96

 

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr