Άλιμος Online

O Θοδωρής Κοτονιάς έρχεται στο Beerger

O Θοδωρής Κοτονιάς έρχεται στο Beerger

Το Beerger συνεχίζει τα μοναδικά live και μετά τον Πασχάλη και την Ελένη Δήμου, ήρθε η σειρά του Θοδωρή Κοτονιά.

Την Πέμπτη 19 Απριλίου ο τραγουδοποιός θα βρεθεί στο Beerger για μία εμφάνιση που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη. Μαζί του θα είναι ο Νίκος Γεωργουσάκης στην κιθάρα και το τραγούδι, ο Ιάσονας Κτενάς στο βιολί και ο Μάριος Καπηλίδης στο τραγούδι και το Φαγκότο.

Ο Θοδωρής Κοτονιάς, ένας από τους πραγματικά ενδιαφέροντες τραγουδοποιούς της γενιάς του, που ξεχωρίζει, θα βρεθεί στην πόλη μας σε μία μοναδική βραδιά πλημυρισμένη από λυρικές μπαλάντες μέχρι νησιώτικους σκοπούς, ζυμωμένα με ροκ διαθέσεις.
Μέσα στα χρόνια της ενασχόλησής του με το τραγούδι μαζί με τα «Μακρινά Ξαδέρφια», ο Θοδωρής Κοτονιάς κατέθεσε πολλά τραγούδια, στα οποία συνεργάστηκε με καταξιωμένους τραγουδιστές, ενώ κυκλοφόρησε κι αρκετούς δίσκους, όπως «Αποδοχή κληρονομιάς» (2003), «Περιμένοντας το Θείο» (2004), «Καλό ταξίδι» (2007), «Τα κλειδιά» (2014).

Είδοδος: 10€ με ποτό

Beerger: Θεομήτορος 62 – 210 9812272

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr