Άλιμος Online

Την 12η θέση κατάφερε να πάρει η ομάδα AlimoDynamics στους προκριματικούς

Την 12η θέση κατάφερε να πάρει η ομάδα AlimoDynamics στους προκριματικούς

Η ομάδα AlimoDynamics έκανε τον Άλιμο περήφανο, καθώς κατέκτησε την 12η θέση στους Προκριματικούς Αγώνες για την F1 in schools, οι οποίοι διεξήχθησαν στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών στις 4 Απριλίου.

Ανάμεσα σε εικοσιέξι ομάδες, η AlimoDynamics κατέκτησαν τη 12η θέση και ο επόμενος στόχος είναι οι Εθνικοί Τελικοί Αγώνες F1 in schools. Όπως αναφέρει η ομάδα σε ανακοίνωσή της, το πρώτο βήμα είναι η αναπροσαρμογή του πλάνου εργασίας και ξεκινάνε από την αρχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 Στην αρχή της  της σχολικής χρονιάς ξεκινήσαμε δυναμικά για τους αγώνες  F1 in schools με απώτερο σκοπό την διάκριση ως η καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα για τους εθνικούς αγώνες. Πρώτος μας στόχος ήταν οι προκριματικοί, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών στις 4 Απριλίου 2018.

Στους αγώνες αυτούς η ομάδα μας AlimoDynamics κατάφερε να διακριθεί στην δωδέκατη θέση μεταξύ εικοσιέξι  ομάδων που αγωνίστηκαν. Αυτή η διάκριση επιτεύχθηκε με σκληρή δουλειά και επίμονη προσπάθεια. Από την μέρα που ανακοινώθηκαν  τα αποτελέσματα όλη η ομάδα πήρε μεγάλη δύναμη και  ευχαρίστηση που οι κόποι της απέδωσαν καρπούς και απέδειξε στη σχολική κοινότητα, ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο.

Τώρα πλέον  με νέο στόχο και θέληση εργαζόμαστε σκληρά για μια διάκριση στους εθνικούς τελικούς αγώνες F1 in schools. Το πρώτο απαραίτητο βήμα είναι η αναπροσαρμογή του πλάνου εργασίας μας. Οι ανάγκες μας, οι στόχοι μας, οι γνώσεις μας και οι δυνατότητές μας έχουν αλλάξει οπότε ξεκινάμε τα πάντα από την αρχή. Ακόμη και ο σχεδιασμός του αμαξιδίου γίνεται εξαρχής για την αποτελεσματικότερη βελτίωσή του.

Τέλος η αναζήτηση χορηγών στάθηκε επιτυχής, και πλέον στο πλευρό μας έχουμε δύο νέους δυνατούς χορηγούς που μας στηρίζουν και βοήθησαν στην κάλυψη των εξόδων της ομάδας μας AlimoDynamics. Η προσπάθειά μας συνεχίζεται με τους ίδιους ρυθμούς αλλά και μεγαλύτερη αφοσίωση προσπαθώντας να πετύχουμε τους στόχους μας πραγματικότητα.

Στην αρχή οι εθνικοί αγώνες F1 in schools φάνταζαν κάτι πολύ «μακρινό», άλλα αυτή τη στιγμή είναι κάτι πολύ «αληθινό». Επειδή καταφέραμε να κατακτήσουμε αυτή τη σημαντική θέση οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμο Αλίμου, το σχολείο μας, τους γονείς μας και τους χορηγούς μας που πίστεψαν σε μας και στα όνειρά μας και ελπίζουμε να  είναι πάντα  συνοδοιπόροι μας σε αυτό το ωραίο μας ταξίδι.

Το Alimos Online είναι χορηγός επικοινωνίας σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια των μαθητών που κάνει περήφανο τον Άλιμο

Σχετικά με το AlimoDynamics

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr