Άλιμος Online

Η Τζένη Λιναρδάκη μάς παρουσιάζει το Happy-woman.gr

Η Τζένη Λιναρδάκη μάς παρουσιάζει το Happy-woman.gr

Η Τζένη Λιναρδάκη, ιδιοκτήτρια του καταστήματος «La vie en rose» το οποίο βρίσκεται Παλαμηδίου 30, μας παρουσιάζει το site www.happy-woman.gr.

Πρόκειται για ένα site που σκοπό έχει την ενημέρωση των γυναικών γύρω από το ευ ζην, την ομορφιά, τη μόδα, τη διασκέδαση, το fitness, τη ψυχολογία και τη διακόσμηση. Η καθημερινή ενημέρωσή του το καθιστά ένα site που θα βάλεις γρήγορα στα «αγαπημένα σου».

Η Τζένη Λιναρδάκη αναφέρει: Ποιοι είμαστε;…Είμαστε εγώ, εσύ, αυτή, η άλλη…όλες εμείς οι γυναίκες που θέλουμε, βρίσκουμε και δημιουργούμε τρόπους για να είμαστε ευτυχισμένες.

Η ιδέα του Happy-Woman, ήρθε εντελώς αναπάντεχα, χωρίς να το σκεφτώ ιδιαίτερα! Πάντα στην ζωή μου, είχα μέσα μου και διέδιδα κάθε στιγμή, ότι μια γυναίκα πρέπει να περιποιείται και να προσέχει τον εαυτό της κάθε στιγμή. Ανεξαρτήτως, εάν παντρεύεται, κάνει παιδιά, δουλεύει, δεν προλαβαίνει, μεγαλώνει! Είμαστε γυναίκες!!! Και μπορούμε να κάνουμε πολλά, μεγάλα και αξιοθαύμαστα πράγματα…Οπότε, το να κάνουμε πράγματα για εμάς για να είμαστε χαρούμενες, το οφείλουμε στον εαυτό μας.

Πάντα, πρότεινα και προέτρεπα άλλες γυναίκες, να περιποιηθούν, να ψωνίσουν, να πάνε κομμωτήριο, να φτιάξουν τα νύχια τους, να βγουν… Να κάνουν πράγματα για να είναι ευτυχισμένες και όμορφες!...Όχι για να αρέσουμε στους άλλους, στον άντρα μας, στην οικογένεια μας ή στο κοινωνικό σύνολο. Για να αρέσουμε σε εμάς!!!

Επισκέψου και εσύ, σήμερα κιόλας, το www.happy-woman.gr

Σχετικά με το «La vie en rose»

Το κατάστημα είναι ο προορισμός μας για 100% φυτικά προϊόντα ομορφιάς. Οι καλλυντικές κρέμες του περιέχουν φυτικά, πιστοποιημένα, συστατικά με δραστικές πρώτες ύλες και εκχυλίσματα από φυτά υψηλής βιολογικής καλλιέργειας και αιθέρια έλαια Ταϋγετου.

 

La Vie en Rose: Παλαμηδίου 30, Άλιμος – 216 8008077

 

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr