Άλιμος Online

«Πρέπει να είστε πολύ περήφανος για τον Άλιμο» είπε ο Πρίγκιπας Κάρολος στον Δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη

«Πρέπει να είσαι πολύ περήφανος για τον Άλιμο» είπε ο Πρίγκιπας Κάρολος στον Δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη

«Πρέπει να είστε πολύ υπερήφανος που ο πιο σπουδαίος ιστορικός της Αρχαίας Ελλάδας ο Θουκυδίδης, έχει γεννηθεί στην πόλη σας», είπε ο Πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος στον Δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη κατά τη σημερινή επίσκεψή του στο Συμμαχικό Νεκροταφείο.

Ο Πρίγκιπας της Αγγλίας κατέθεσε στεφάνι προς τιμήν των 2.067 πεσόντων στρατιωτών της Κοινοπολιτείας από την κατάκτηση της Ελλάδας από τους Γερμανούς το 1941 και μετά το 1944.

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Κονδύλης  ευχαρίστησε τον Πρίγκιπα Κάρολο για τα καλά του λόγια και του πρόσφερε ένα λεύκωμα του Αλίμου γραμμένο στα αγγλικά. «Δυστυχώς θα μείνουμε μόνο τρεις ημέρες», είπε η Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα στον Δήμαρχο, εκφράζοντας τον θαυμασμό της για το τοπίο που αντίκρισε, κατά την επίσκεψή της στα νότια προάστια.

Τον Δήμαρχο σύστησε στον Κάρολο, ο ναυτικός ακόλουθος της Βρετανικής Πρεσβείας. «Στο επόμενό σας ταξίδι στην Ελλάδα, σας περιμένουμε να γνωρίσετε από κοντά την πλούσια σε ιστορία πόλη μας, η οποία διαθέτει τη μεγαλύτερη Μαρίνα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης», είπε στον Κάρολο ο Ανδρέας Κονδύλης.

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr