Άλιμος Online

«Άνθρωπος» σκότωσε γάτα στον Άλιμο

«Άνθρωποι» σκότωσαν με φρικτό τρόπο στον Άλιμο

Η αναγνώστριά μας Βίκυ Σ. μας ενημέρωσε για ένα φρικτό περιστατικό με θύμα ένα γατάκι.

Στην οδό Ακροπόλεως και Κανάρη, βρήκε μία γατούλα νεκρή και ένα σχοινί περασμένο στον λαιμό της, με σύρμα στην άκρη του. Όπως αναφέρει, καλό είναι όποιος γνωρίζει κάτι να το καταγγείλει ώστε ο «άνθρωπος» να μη μείνει ατιμώρητος.

Αναλυτικά το mail: «Σήμερα στην οδό Ακροπόλεως και Κανάρη βρέθηκε γάτα ψόφια... Το άμοιρο γατί είχε περασμένο ένα σχοινί στο λαιμό και στην άκρη του ένα σύρμα… Κάποιος ήθελε να το πνίξει και τα κατάφερε. Θα κοινοποιούσα απευθείας στη σελίδα σας αλλά δυστυχώς δεν μπορώ. Παρακαλώ κοινοποιήστε αν κάποιος είδε κάτι ώστε να βρεθεί ο ένοχος και να πληρώσει. Εσείς που καταγράφετε και μας ενημερώνετε για τα πάντα, παρακαλώ ενημερώστε και γι αυτό. Όχι ότι θα θορυβηθεί κανείς αλλά δε γίνεται τέτοια εγκλήματα να μένουν ατιμώρητα. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας, να είστε καλά».

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr