Άλιμος Online

Αυτό θα είναι το πρώτο Grand Hyatt Hotel Athens

Αυτό θα είναι το πρώτο Grand Hyatt Hotel Athens

Το πρώην Athens Ledra, ετοιμάζεται σύντομα να ανοίξει ξανά τις πόρτες του για τους τουρίστες της Αθήνας ως Grand Hyatt Hotel Athens.

Οι ετοιμασίες στο κτίριο της Λ. Συγγρού είναι πυρετώδεις και το Δελτίο Τύπου που αποστάλθηκε, συνοδεύεται και από μία φωτογραφία για το πώς θα είναι μόλις τελειώσουν οι ετοιμασίες. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ετοιμάζεται να λειτουργήσει τον χειμώνα του 2018.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει μετά από την ανακαίνιση του 310 δωμάτια, και όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο σχεδιασμός του είναι τέτοιος ώστε να αντικατοπτρίζει τον ελληνικό πολιτισμό. Στον τελευταίο όροφο θα διαθέτει, εστιατόριο, μπαρ και πισίνα με θέμα στην Ακρόπολη.

Ο ιδρυτής του Henderson Park, Nick Weber. ανέφερε: " Η επένδυσή μας στο ξενοδοχείο προέκυψε τόσο από την αναγνώριση του κτηρίου ως ένα πολυτελές asset σε ιστορικό σημείο όσο και από την πίστη μας στις προοπτικές του. Η επιτυχία μας στην προσέλκυση του brand Grand Hyatt, ήρθε ως επιστέγασμα αυτής της συνεργασίας. Το Grand Hyatt Athens, θα αποτελέσει μια δυναμική προσθήκη στο 2 δις δολαρίων portfolio του Henderson Park και ελπίζουμε να αποτελέσει το πρώτο στάδιο μιας μακρόχρονης συνεργασίας με τη Hyatt".

Από την πλευρά του ο Lars Huber, CEO της Hines Europe, ανέφερε: "Η αγορά του ξενοδοχείου και η ολική ανακατασκευή του ώστε να προκύψει ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην καρδιά της Αθήνας ήταν μια πρόκληση για τη Hines. Η απόφασή μας να προχωρήσουμε σε συμφωνία franchise με τη Hyatt, ήταν η επόμενη κίνηση, φέρνοντας το brand Grand Hyatt στην ελληνική αγορά για πρώτη φορά. Η Hines αναζητούσε ευκαιρίες στην Αθήνα εδώ και καιρό και θα εξακολουθήσουμε να το κάνουμε".

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr