Άλιμος Online

Τέλος τα ρολόγια της ΔΕΗ- Έρχονται νέοι μετρητές

Τέλος τα ρολόγια της ΔΕΗ- Έρχονται νέοι μετρητές

Μέσα στο καλοκαίρι αναμένονται οι αποφάσεις της ΔΕΗ για την προμήθεια και εγκατάσταση έξυπνων μετρητών κατανάλωσης ρεύματος.

Τα παλιά ρολόγια θα αντικαταστήσουν έξυπνοι μετρητές, οι οποίοι θα παρέχουν και τη δυνατότητα τηλεμέτρησης της κατανάλωσης ρεύματος, διακοπή της παροχής, εφαρμογή διαφορετικών τιμολογίων στη διάρκεια του εικοσιτετραώρου κ.α. 

Αυτομάτως αυτές οι δυνατότητες που θα έχουν οι νέοι μετρητές θα οδηγήσουν σε μείωση του κόστους καταμέτρησης και αποκοπών για τον διαχειριστή του δικτύου, θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των αιχμών ζήτησης ρεύματος, καθώς και των ληξιπροθέσμων οφειλών.

Ο ΔΕΔΔΗΕ έχει προκηρύξει διαγωνισμό για την εγκατάσταση 170.000 έξυπνων μετρητών, πιλοτικά σε 5 περιοχές της χώρας (Ξάνθη, Λέσβος, Λευκάδα, Αττική και Θεσσαλονίκη)ωστόσο ο διαγωνισμός έχει σταματήσει ύστερα από προσφυγή του δεύτερου μειοδότη στο Συμβούλιο της Επικρατείας και απόφαση της Ενιαίας Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων.

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr