Άλιμος Online

Μοσχομυριστά και γιορτινά εγκαίνια για τους «Κουλουράδες» Αλίμου 

Λαμπερά εγκαίνια με πλήθος κόσμου για τους «Κουλουράδες»

Μοσχομυριστά και γιορτινά, ήταν τα εγκαίνια που έγιναν στο κατάστημα «Κουλουράδες» της οδού Δωδεκανήσου 6Α το πρωί του Σαββάτου.

Πολλοί ήταν οι φίλοι, οι γνωστοί και οι περαστικοί που παραβρέθηκαν, αλλά και ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης και παράγοντες της Δημοτικής Αρχής, που βρίσκονται πάντα κοντά στους νέους επιχειρηματίες που ξεκινούν μια νέα επιχείρηση ή ένα νέο κατάστημα στον Άλιμο. Το παρών – εκτός του Δημάρχου – έδωσαν, ο Αντιδήμαρχος, Στέφανος Διαμαντής, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών, Γιάννης Μαριόλης, ο Αντιπρόεδρος του ΘΟΠΑΑ, Νίκος Αλβανός, ο υπεύθυνος του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, Γιάννης Αντωνάκης, το μέλος του Δ.Σ. του ΘΟΠΑΑ, Κωνσταντίνος Φαλιέρος, κ.α.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, στον σύντομο χαιρετισμό του, είπε: «Σας εύχομαι με όλη μου την καρδιά «Καλές δουλειές». Ομορφύνατε την περιοχή με το καλαίσθητο κατάστημά σας, αλλά συγχρόνως, μοσχομυρίζει κάθε μέρα η γειτονιά, όχι μόνο από το υπέροχο παραδοσιακό κουλούρι Θεσσαλονίκης, αλλά και από όλες τις άλλες όμορφες και γευστικές δημιουργίες σας».

Φωτογραφίες από τα λαμπερά εγκαίνια:

 

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr