Άλιμος Online

Το Κολυμβητήριο Αλίμου γέμισε σήμερα μικρά «δελφινάκια»

Το Κολυμβητήριο Αλίμου γέμισε σήμερα μικρά «δελφινάκια»

Το πρωί του Σαββάτου 9 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκαν για 3η συνεχή χρονιά, οι αγώνες κολύμβησης για μικρούς αθλητές «Δελφινομαχίες 2018», στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου.

Συμμετείχαν πάνω από 300 παιδιά, από τα τμήματα κολύμβησης του Θ.Ο.Π.Α.Α., του Ν.Ο.Κ. και του Ε.Ν.Ο.Α, ηλικίας 4 έως 15 ετών. Αμέτρητα ήταν τα παιδιά που πήραν μέρος και πολλοί οι γονείς και φίλοι που απήλαυσαν τα μικρά «δελφινάκια» να αγωνίζονται. Οι αγώνες ήταν τεσσάρων κατηγοριών, στα 25 και 50 μέτρα.

«Τα αθλήματα είναι και πρέπει να είναι πάντα, μία πολύτιμη εμπειρία ζωής, γεμάτη με προκλήσεις, σωστό ανταγωνισμό και – ταυτόχρονα – διασκέδαση, ψυχαγωγία. Για τον λόγο αυτό, όλα τα μικρά «δελφινάκια» κρίθηκαν νικητές και κέρδισαν μετάλλιο», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Εθελοντισμού, Στέφανος Διαμαντής ο οποίος τους απένειμε και τα μετάλλια.

Μετά την απονομή του μεταλλίου, κάθε μικρό «δελφινάκι» απολάμβανε για τον «κόπο» του, ένα δροσερό παγωτό!

Παρών και λειτουργικά μάλιστα, ήταν ο υπεύθυνος του Κολυμβητηρίου, Γιάννης Αντωνάκης, ο οποίος ήταν συνεχώς, καθ’ όλη την διάρκεια των αγωνισμάτων, μέσα στην πισίνα και φρόντιζε, επέβλεπε και βοηθούσε όλα τα παιδάκια στη διαδρομή τους.

Συνολικά, τη μεγάλη αυτή γιορτή για τον αθλητισμό – και κυρίως για το πνεύμα του αθλητισμού – επιμελήθηκε με επιτυχία, όλο το προσωπικό του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλίμου, το οποίο φρόντισε και για την ασφάλεια των μικρών αθλητών μέσα και έξω από την πισίνα.

Τέλος, οι αμέτρητοι επισκέπτες που ήρθαν να θαυμάσουν την ξεχωριστή αυτή διοργάνωση, την απήλαυσαν άνετα από όλες τις κερκίδες του κολυμβητηρίου χωρίς να ταλαιπωρούνται από τον καυτό ήλιο, μιας και ο Δήμος φρόντισε και επεκτάθηκαν τα σκέπαστρα, καθ’ όλη την έκταση των κερκίδων.

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr