Άλιμος Online

«Έφυγε» ο αθλητής του ΝΟΚ που τον χτύπησε αμάξι στην παραλιακή λεωφόρο

«Έφυγε» ο αθλητής του ΝΟΚ που τον χτύπησε αμάξι στην παραλιακή λεωφόρο

«Έφυγε» από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 14 ετών, ο αθλητής του ΝΟΚ, Αλέξανδρος.

Ο νεαρός, καθώς πήγαινε στην προπόνηση την Παρασκευή, ένα διερχόμενο αυτοκίνητο μάρκας Hyundai τον χτύπησε ακριβώς μπροστά από τη στάση «1η Καλαμακίου».

Το ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε άμεσα στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου και παρέμεινε στην εντατική με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Δυστυχώς, σήμερα το μεσημέρι έγινε γνωστό πως ο νεαρός κατέληξε και βύθισε στο πένθος την οικογένειά του αλλά και τους συναθλητές του στον Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου και τους φίλους του.

Οι γονείς κάνουν έκκληση σε αυτόπτες μάρτυρες για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες του τροχαίου, να επικοινωνήσουν με την Τροχαία Καλλιθέας. 

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr