Άλιμος Online

Κλειστός ο ΧΥΤΑ Φυλής: O Δήμος Αλίμου κάνει έκκληση στους δημότες να μη βγάζουν για λίγες ημέρες τα σκουπίδια τους

Κλειστός ο ΧΥΤΑ Φυλής: O Δήμος Αλίμου κάνει έκκληση στους δημότες να μη βγάζουν για λίγες ημέρες τα σκουπίδια τους

Πληθαίνουν οι Δήμοι που καλούν τους δημότες να μην κατεβάζουν τα σκουπίδια τους στους κάδους, έτσι ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος να μείνει η Αττική με τα σκουπίδια στους δρόμους, έπειτα από το ρήγμα που δημιουργήθηκε σε ένα από τα νέα κύτταρα του ΧΥΤΑ Φυλής, με αποτέλεσμα από το Σαββατοκύριακο να παραμένει κλειστός. 

Ο Δήμος Αλίμου ζητά από τους δημότες τους να μην κατεβάζουν σκουπίδια στους δρόμους για λίγες ημέρες.

Η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου μας, Δώρα Σύρμα, ανέφερε σε ανακοίνωσή της:

Αγαπητοί δημότες για μια ακόμη φορά οι Χωματερές στον Σχιστό και στα Λιόσια είναι κλειστές!
Αυτή την φορά το πρόβλημα είναι μεγάλο λογω καθίζησης.
Εμπειρογνώμονας από το πρωί βρίσκεται εκεί για να εξακριβώσει την ζημιά.
Το γεγονός αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχουν σχηματίσει τεράστιες ουρές από απορριμματοφόρα και νταλίκες που ξεπερνούν συμφώνα με τις πληροφορίες μας τα δυο χιλιόμετρα. Όπως γίνεται κατανοητό η κατάσταση αυτή καθιστά πολύ δύσκολη την αποκομιδή.
Παρακαλούνται οι δημότες να μη βγάζουν τα σκουπίδια αν οι κάδοι είναι γεματοι. Οι υψηλές θερμοκρασίες θα δημιουργήσουν προβλήματα.
Ζητάμε συγγνώμη αλλά για την κατάσταση αυτή δεν ευθύνεται ο Δήμος Αλίμου. Το πρόβλημα αφορά όλο το λεκανοπέδιο. Θα σας κρατάμε ενήμερους για τις εξελίξεις.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

 

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr