Άλιμος Online

Λιλιπούτειοι πρωταγωνιστές στην γιορτή του Παιδικού Σταθμού της οδού Μανδηλαρά

Λιλιπούτειοι πρωταγωνιστές στην γιορτή του Παιδικού Σταθμού της οδού Μανδηλαρά

Και φέτος ο Δήμος μας διοργανώνει καλοκαιρινές γιορτές, όπου πήραν μέρος οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Αλίμου.

Σε χαρούμενη και εορταστική ατμόσφαιρα, οι λιλιπούτειοι ένοικοι του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού της οδού Μανδηλαρά, πρωταγωνίστησαν την Τρίτη, στη Θεατρική Σκηνή «Κάρολος Κουν»,  όπου μαζί με γονείς, συγγενείς και φίλους, μικροί και μεγάλοι έζησαν αισιόδοξες και συγκινητικές στιγμές, γεμάτες παιδική δημιουργικότητα.

Η γιορτή ξεκίνησε με χαιρετισμό της Διευθύντριας των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου, Π. Νικολάου-Καλαθιανάκη, η οποία καλωσόρισε τους γονείς και φίλους των παιδιών και είπε ότι «Μέσα από αυτό το σχολικό ταξίδι, τα παιδιά,  με την ξενοιασιά και την αθωότητά τους, ενέπνευσαν με το χαμόγελό τους να συνεργαστούμε όλοι μαζί ώστε να τους εμφυσήσουμε την αγάπη για την γνώση» και ευχήθηκε σε όλους «Καλό καλοκαίρι»!

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου, Ιωάννης Μαριόλης, ευχαρίστησε το προσωπικό που εργάστηκε όλη τη χρονιά, και είπε : «Το μόττο μας είναι “Τα παιδιά σας, είναι παιδιά μας”. Όπως θα έχετε καταλάβει,  οι Παιδικοί Σταθμοί του Αλίμου είναι από τους καλύτερους στην Ελλάδα! Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε οι καλύτεροι. Την χαρούμενη σημερινή ημέρα, επισκιάζει το γεγονός του θανάτου ενός μαθητή στον Άλιμο, αύριο είναι η κηδεία του. Γι αυτόν τον λόγο πρέπει να έχουμε τον νου μας στα παιδιά, γιατί όπως λέει και ο ποιητής “Γιατί αν γλυτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα”.  Η Διοίκηση Κονδύλη έχει δώσει προτεραιότητα στα παιδιά, γιατί είναι το μέλλον. Η πόρτα μου είναι ανοιχτή για όλους, για τις προτάσεις και τις αγωνίες σας. Το διακύβευμα είναι τα παιδιά! Εκεί θα δώσουμε την μάχη και θα την κερδίσουμε, σαν Άλιμος, σαν Ελλάδα, σαν Έθνος.  Καλό καλοκαίρι»!

Το Πρόγραμμα της καλοκαιρινής γιορτής αποτελείτο από τα εξής μέρη : «Μυστική Αποστολή στα Ελληνικά Νησιά», με σκετς και χορούς από την Κέρκυρα, την Ικαρία και την Κρήτη. «Πάμε σαν άλλοτε», μια διαδρομή νοσταλγική σε επαγγέλματα παλιά και μαγαζιά που δεν υπάρχουν πια και το «Νησί των Συναισθημάτων», ένα νησί όπου ζούσαν όλα τα συναισθήματα, ευτυχία, λύπη, χρόνος, γνώση, αγάπη.

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν, ο Αντιδήμαρχος Δ.Υ. και Εθελοντισμού, Στέφανος Διαμαντής,  ο πρώην Δήμαρχος Αλίμου, Θάνος Ορφανός, ο Νίκος Παπανικολάου, πρώην Πρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών και Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Άλιμος : Εδώ Ζούμε».

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr