Άλιμος Online

To τηλεφώνημα του Ανδρέα Κονδύλη στον Δήμαρχο Π. Φαλήρου, σχετικά με την κηδεία του Αλέξη

To τηλεφώνημα του Ανδρέα Κονδύλη στον Δήμαρχο Π. Φαλήρου, σχετικά με την κηδεία του Αλέξη

Ο 14χρονος Αλέξης που έχασε τη ζωή όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στη Λ. Ποσειδώνος, θα κηδευτεί σε λίγη ώρα (11:00) στο νεκροταφείο του Π. Φαλήρου.

Το Κολυμβητήριο Αλίμου, ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμακίου αλλά και ο σύλλογος «Φωκέας» θα παραμείνουν κλειστοί ως ένδειξη πένθους για τον νεαρό μαθητή τους που έφυγε τόσο γρήγορα και άδικα από τη ζωή.

Ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ανέφερε πως ο Άλιμος χρειάζεται το δικό της κοιμητήρια και συγκεκριμένα, είπε: «Τηλεφώνησα ο ίδιος στον δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, τον κ. Χατζηδάκη και του ζήτησαν να παραχωρήσει στην οικογένεια χώρο για να ταφεί το παιδί τους. Δυστυχώς το πρόβλημα είναι τεράστιο και πρέπει κάποια στιγμή η πόλη να αποκτήσει κοιμητήριο».

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr