Άλιμος Online

Ο Πολυβραβευμένος Chef Jerome Serres έρχεται στο Ark

Το Ark καλωσορίζει τη νέα χρονιά με ξεχωριστό καλεσμένο τον πολυβραβευμένο chef ανά τον κόσμο Jérôme Serres, με 3 αστέρια Michelin και Χρυσό Σκούφο στο δυναμικό του, για μια και μοναδική φορά.

Στις 13 Ιανουαρίου θα απολαύσεις τις δημιουργίες του διάσημου chef με θέμα "Τα πιάτα που άφησαν εποχή", με γεύσεις από τη γαλλική αρωματική κουζίνα και τοπικά ελληνικά υλικά, συνδυασμένα πάντα με τα πιο εκλεκτά κρασιά της κάβας του Ark.

Όπως λέει και ο ίδιος «Η δημιουργική κουζίνα είναι άρρηκτο κομμάτι της εξέλιξης της μαγειρικής» γι’αυτό και τα πιάτα που θα παρουσιάσει θα είναι πρωτότυπα και αντάξια για όλους όσος αποζητούν ανώτερη ποιότητα στο φαγητό τους.

Όλα αυτά κάτω από μια ατμόσφαιρα με λιτή απέριττη αισθητική, άψογο σέρβις, με θέα τον Σαρωνικό, που προσφέρει υψηλό επίπεδο γεύσεων και πρωταγωνιστεί στη γαστρονομική αρένα της πόλης, το Ark.

Μια συνεργασία, υψηλών προδιαγραφών, που δεν πρέπει να χάσεις.

 

Ark: Αστέρια Γλυφάδας

Κρατήσεις: 210 8948882

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr