Άλιμος Online

  • Αρχική
  • All Around
  • Η παράσταση «3 λαλούν και 2 χορεύουν» στην Ηλιούπολη

Η παράσταση «3 λαλούν και 2 χορεύουν» στην Ηλιούπολη

Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας της παράστασης  «3 λαλούν και 2 χορεύουν», την Κυριακή 9 Ιουλίου θα βρεθεί στο δημοτικό θέατρο Ηλιούπολης.

Θυμάστε τα αναψυκτήρια το καλοκαίρι; Οάσεις κεφιού και ψυχαγωγίας! Ο Λευτέρης Ελευθερίου με τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο και την παρέα τους υπόσχονται γέλιο και κέφι πολύ στην πιο διασκεδαστική και ανατρεπτική μουσική παράσταση του καλοκαιριού.

Το κύριο πρόγραμμα είναι η χειμωνιάτικη επιτυχία «Αγαλματάκια ακούνητα, αμίλητα, αγέλαστα», μία παράσταση  που δεν έχει σκοπό να αφήσει τίποτε όρθιο: σκετσάκια και σατιρικά τραγούδια, μπαλάντες, αγαπημένα τραγούδια από τον κινηματογράφο και ροκ τραγούδια από τα 60’s έως σήμερα...

Το πρόγραμμα ανοίγει η παιδική μουσικοθεατρική παράσταση «Μία τρελή, τρελή Αλφαβήτα»βασισμένη στο best seller της Ράνιας Μπουμπουρή (Εκδόσεις Ψυχογιός).

Κυριακή 9 Ιουλίου

Ηλιούπολη - Δημ. Θέατρο Δ. Κιντής

Ώρα έναρξης: 21:15

Διάρκεια: 3 ώρες (1ώρα για παιδιά    – 2 ώρες για ενήλικες )

Τιμές εισιτηρίων:

Γενική είσοδος: 12 Ευρώ     

Ανέργων – φοιτητικό: 10 Ευρώ

Παιδικό (μέχρι 12 ετών): 8 Ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων:

Ηλεκτρονικά στο www.ticketservices.gr   PUBLIC

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr