Άλιμος Online

  • Αρχική
  • All Around
  • Συναυλίες, δράσεις, αθλήματα για μικρούς και μεγάλους στο Summer Nostos Festival στο ΚΠΙΣΝ

Συναυλίες, δράσεις, αθλήματα για μικρούς και μεγάλους στο Summer Nostos Festival στο ΚΠΙΣΝ

Το Summer Nostos Festival (SNFestival) ξεκινά αύριο και είναι ένα πολυσυλλεκτικό διεθνές φεστιβάλ τέχνης, άθλησης και εκπαίδευσης, με ελεύθερη είσοδο, που απευθύνεται σε επισκέπτες όλων των ηλικιών και ενδιαφερόντων, και φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα ανοιχτό δημιουργικό πεδίο συνάντησης, έκφρασης και ανταλλαγής ιδεών.

Θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 25 Ιουνίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και διαθέτει ένα πλούσιο πρόγραμμα δωρεάν εκδηλώσεων. Συναυλίες, δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, watersports και πολλά ακόμη.

Το SNFestival διοργανώνεται και χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Οι βασικοί προγραμματικοί άξονες του φεστιβάλ είναι η μουσική, ο χορός, ο αθλητισμός, οι ανοιχτές συζητήσεις, οι τέχνες και η αρχιτεκτονική, τα προγράμματα για παιδιά και οικογένειες, ενώ το πρόγραμμα πλαισιώνεται από επιπλέον δράσεις, όπως προβολές, ξεναγήσεις και δημιουργικά happenings για όλες τις ηλικίες. Το πρόγραμμα εκδηλώσεων επιμελείται η ομάδα του ΙΣΝ σε συνεργασία με διεθνούς εμβέλειας συμβούλους, ειδικούς στον εκάστοτε τομέα.

Δείτε το πρόγραμμα αναλυτικά εδώ

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr