Άλιμος Online

Η Πέγκυ Ζήνα στο Αkrotiri W

Η Πέγκυ Ζήνα στο Αkrotiri W

Το Ακρωτήρι Club ετοιμάζεται να επιστρέψει με μια ακόμα ανεβαστική ελληνική βραδιά στα πλαίσια του φετινού Sfera Summer Festival. Αυτή τη φορά, η Πέγκυ Ζήνα ετοιμάζεται να μας χαρίσει μια αξεπέραστη βραδιά στον χώρο του και να κερδίσει και πάλι τις εντυπώσεις.

Την Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου, η τραγουδίστρια θα πάρει τη σκυτάλη του προγράμματος από τη Δέσποινα Βανδή και την Έλενα Παπαρίζου και θα παρουσιάσει μια ακόμα Sfera Summer βραδιά που θα κερδίσει τις εντυπώσεις και θα παραμείνει αξέχαστη.

Μέχρι στιγμής, από το χώρο του Akrotiri W έχουν περάσει πολλά μεγάλα ονόματα στα πλαίσια του συγκεκριμένου φεστιβάλ. Εκτός από τη Δέσποινα Βανδή και την Έλενα Παπαρίζου, εκεί έχουμε δει τον Γιώργο Μαζωνάκη, την Πάολα, τον Νίκο Μακρόπουλο, τον Σταμάτη Γονίδη, τον Βασίλη Καρρά, τον Γιώργο Σαμπάνη και πολλούς ακόμα. Και τώρα, στη λίστα έρχεται να προστεθεί και η Πέγκυ Ζήνα.

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr