Άλιμος Online

  • Αρχική
  • All Around
  • Την Τετάρτη η συναυλία του Μπάμπη Στόκα και Λεωνίδα Μπαλάφα στον Άλιμο

Την Τετάρτη η συναυλία του Μπάμπη Στόκα και Λεωνίδα Μπαλάφα στον Άλιμο

Την Τετάρτη η συναυλία του Μπάμπη Στόκα και Λεωνίδα Μπαλάφα στον Άλιμο

Το Bolivar Beach Bar σας προσκαλεί την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου σε ένα ονειρικό live με τον Μπάμπη Στόκα, Λεωνίδα Μπαλάφα και  Βίκυ Καρατζόγλου.

Ένα νοσταλγικό μουσικό ταξίδι στην άμμο που δεν πρέπει να χάσετε.


Bolivar Beach Bar , Λ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Doors Open: 21:00
♦ Εισιτήρια:
Προπώληση: 10€ | Ταμείο: 13€
Προπώληση
E -Tickets: Αποκλειστικά από το Viva.gr
και Τηλεφωνικά στο: 11876

♦ Κρατήσεις τραπεζιών:
4 άτομα 1 απλή φιάλη 140€
5 άτομα 1 απλή φιάλη 150€
6 άτομα 1 απλή φιάλη 160€
7 άτομα 2 απλές φιάλες 250 €

O Μπάμπης Στόκας συγκαταλέγεται ανάμεσα στους μεγαλύτερους σύγχρονους Έλληνες τραγουδοποιούς και ερμηνευτες. Με όχημα την καταπληκτική του φωνή, αλλά και την συγκλονιστική ερμηνεία του, καταφέρνει να πραγματοποιεί με μοναδικό τρόπο μια συνέχεια ανάμεσα σε ροκ, έντεχνο λαικό αλλά και τρυφερές μπαλάντες, δημιουργώντας έντονα συναισθήματα στο ακροατήριο. Το ρεπερτόριο που κινείται, αποτελείται εκτός της τελευταίας το δισκογραφικης δουλειάς «Αυλή των Τρελών» από νοσταλγικά, έντεχνα λαικά,αλλά και από αγαπημένα τραγούδια των Πυξ Λαξ.  Ένα μουσικό ταξίδι με πολλές εναλλαγές, ανάμεσα σε τραγούδια ανεξίτηλα στο πέρασμα του χρόνου, που μιλούν στις καρδιές μας και συνεχίζουν να γράφουν την δικιά τους ιστορία.

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας, μαζί με τους μουσικούς του, θα παρουσιάσει, τραγούδια από τις δισκογραφικές του δουλειές, τραγούδια που δεν έχουν ακόμα παρουσιαστεί δισκογραφικά και “πειραγμένα” τραγούδια άλλων δημιουργών. Ήχοι rock, reggae, jazz, παραδοσιακοί, ήχοι από όλη τη μουσική γκάμα, παντρεμένοι σε ένα μείγμα, με ασταμάτητη διάθεση για πειραματισμό, αυτοσχεδιασμούς πάντα πάνω στο προσωπικό του ύφος.

Η Βίκυ Καρατζόγλου, η γλυκιά και δυναμική ερμηνεύτρια, μετά την εξαιρετική πορεία του πρώτου της ολοκληρωμένου προσωπικού δισκου, "Τα όνειρα μου αληθινά" που κυκλοφορησε απο την Feelgood Records, η Βίκυ αποτελεί μια φωνη που εχει αγαπηθεί ιδιαίτερα απο το κοινό. 

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr