Άλιμος Online

  • Αρχική
  • All Around
  • Προσφορά του Dental Clinic για τους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες

Προσφορά του Dental Clinic για τους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες

Προσφορά του Dental Clinic για τους Αλιμιώτες /ισσες

Η Dental Clinic που βρίσκεται στην οδό Γρ. Αυξεντίου 18 στο Καλμάκι, κάνει μία μοναδική προσφορά για τους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες.

Με κάθε θεραπεία άνω των 150€, έχετε δώρο έναν πλήρη καθαρισμό με υπέρηχο και σοδοβολή, αξίας 60€.Η προσφορά ισχύει έως και τις 30 Νοεμβρίου.

Λίγα λόγια για τη Dental Clinic: H Dental Clinic Alimos ξεκίνησε την λειτουργία της πριν λίγους μήνες και αποτελεί μία από τις πιο σύγχρονες οδοντιατρικές κλινικές στην περιοχή μας, ακολουθώντας τα Ευρωπαϊκά πρότυπα οργάνωσης και παροχής θεραπευτικών υπηρεσιών.Ο υπερσύχρονος εξοπλισμός της κλινικής σε συνδυασμό με την άριστη επιστημονική κατάρτιση του Χειρουργού Οδοντίατρου Νικόλαου Γκελιτσάλη και των συνεργατών του, θα σας εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή θεραπευτική διαδικασία και αποτέλεσμα ισάξιο των προσδοκιών σας.  Προσφέρει υπεύθυνη διάγνωση και αποτελεσματική θεραπεία, αλλά και ολοκληρωμένη ενημέρωση σχετικά με την υγεία και την εμφάνιση των δοντιών σας.


Οι υπηρεσίες: Περιοδοντολογία / Προσθετική/ Εμφυτευματολογία/ Λεύκανση /Αισθητική οδοτριατρική/ Ορθοδοντική/ Χειρουργική στόματος/ Νάρθηκες Βρυγμού


Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 9:00-21:00

                                  Σάββατο : 10:00-17:00


Διεύθυνση:

Γρ. Αυξεντίου 18 και Θουκυδίδου (άνωθεν της Εθνικής Τράπεζας), Αλιμος

Τηλ.: 211 1848681, 6932 449 762

 

 

 

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr