Άλιμος Online

  • Αρχική
  • All Around
  • Αφαιρέθηκαν τα πλωτά φράγματα από τις παραλίες του Αλίμου

Αφαιρέθηκαν τα πλωτά φράγματα από τις παραλίες του Αλίμου

Αφαιρέθηκαν τα πλωτά φράγματα από τις παραλίες του Αλίμου

Ολοκληρώνονται με γρήγορους ρυθμούς οι εργασίες απορρύπανσης στην περιοχή του Αλίμου καθώς τα πλωτά φράγματα αφαιρέθηκαν.

Η Αντιδήμαρχος Αλίμου Μαίρη Ανανιάδου, η οποία βρίσκεται καθημερινά στις παραλίες παρακολουθώντας την πορεία των εργασιών, δήλωσε στο Alimos Online: «Σε λίγες ημέρες θα γίνει η παράδοση των ακτών από την εταιρεία απορρύπανσης και το Υπουργείο, στο Δήμο. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την πορεία. Βρισκόμαστε στο τέλος του εφιάλτη που έπληξε την περιοχή μας, οι ακτές του Αλίμου έχουν καθαριστεί, εκτός από την περιοχή του Αγ. Κοσμά, η οποία έχει ακόμη πρόβλημα. Το κολύμπι απαγορεύεται ακόμη, η άρση απαγόρευσης θα γίνει από το Υπουργείο Υγείας, οι Δήμοι δεν έχουν αρμοδιότητα στη θάλασσα. Η αρμοδιότητα του Δήμου φτάνει μέχρι την ακτή.  Σύντομα, η ζωή στον Άλιμο θα βρει τους κανονικούς της ρυθμούς».

 

 

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr