Άλιμος Online

  • Αρχική
  • All Around
  • Ηλιούπολη: Επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

Ηλιούπολη: Επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

Ηλιούπολη: Επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

Φθορές στην πρόσοψη των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας, στην οδό Μαρίνου Αντύπα 99 στην Ηλιούπολη, προξένησαν άγνωστοι κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Οι φθορές έγιναν αντιληπτές το σήμερα πρωί από στελέχη του κόμματος, οι οποίοι ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι άγνωστοι δράστες έσπασαν τον υαλοπίνακα της πρόσοψης των γραφείων, που βρίσκονται στο ισόγειο, πιθανότατα με μία παλέτα που βρέθηκε στο σημείο.

Για το συμβάν διενεργείται έρευνα από την Αστυνομία.

Καταδίκη από τη ΝΔ:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκαν τα Γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλιούπολη. Η κυβέρνηση εξακολουθεί να αρνείται να παραδεχθεί ότι στην χώρα υπάρχει πια γενικευμένη ανομία την οποία ενθαρρύνει με την ανοχή της. Καλούμε για μια ακόμη φορά τον Αλέξη Τσίπρα να αναγνωρίσει τα λάθη του και να αλλάξει πολιτική, γιατί το αίσθημα ασφάλειας του πολίτη είναι σημαντικότερο από τις εσωκομματικές ισορροπίες στο ΣΥΡΙΖΑ».

 

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr