Άλιμος Online

  • Αρχική
  • All Around
  • Μέσω μικρής παράκαμψης γίνεται η διέλευση των πεζών λόγω της κατασκευής της πεζογέφυρας

Μέσω μικρής παράκαμψης γίνεται η διέλευση των πεζών λόγω της κατασκευής της πεζογέφυρας

Μέσω μικρής παράκαμψης γίνεται η διέλευση των πεζών λόγω της κατασκευής της πεζογέφυρας

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του εργοταξίου στην παραλιακή του Αλίμου, προκειμένου να αρχίσουν οι εργασίες κατασκευής της πεζογέφυρας.

Η διέλευση των πεζών στο σημείο δίπλα στο Μνημείο Πεσόντων, γίνεται μέσω μικρής παράκαμψης. 

Η πεζογέφυρα που θα είναι υπεράνω της Λεωφ. Ποσειδώνος –κατά την προέκταση της Λεωφ. Καλαμακίου-  θα συνδέει το σημείο έξω από τον Φούρνο Elias και τα Dozen Donuts, με τον απέναντι χώρο όπου βρίσκεται το πάρκινγκ του Penarrubia (δίπλα στο Μνημείο Πεσόντων), έτσι ώστε οι πολίτες να έχουν ασφαλή και αδιάκοπη πρόσβαση στο παραλιακό μέτωπο.

Θα διαθέτει κλίμακες και ασανσέρ και από τις δύο πλευρές και το ύψος της θα ανέρχεται στα 11 μέτρα, αφού θα πρέπει να περάσει πάνω από τα καλώδια του Τραμ. Θα είναι φιλική και ελκυστική για τους χρήστες και θα μπορεί να εξυπηρετήσει άτομα με ειδικές ανάγκες. Η κατασκευή της είναι ένα αίτημα πολλών χρόνων που βρίσκει επιτέλους τη λύση του

Η συγκεκριμένη πεζογέφυρα αποτελεί μία από τις 6 που το Υπουργείο Υποδομών θα κατασκευάσει άμεσα (στον Άλιμο, στο Παλ. Φάληρο και σε άλλες περιοχές).

 

 

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr