Άλιμος Online

Αλετράς: Για τις μικρές, γλυκές μας αμαρτίες

Αλετράς: Για τις μικρές, γλυκές μας αμαρτίες

Άνοιξε την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, το νέο ζαχαροπλαστείο – αρτοποιείο στην πόλη μας με την ονομασία «Αλετράς» και συγκεκριμένα  στη Λεωφόρο Ιωνίας 132 (απέναντι από το γήπεδο Τραχώνων). 

Ένας φούρνος/ζαχαροπλαστείο που τιμά τις βασικές αρχές της ζαχαροπλαστικής, ένας μικρός παράδεισος για τους λάτρεις της ζάχαρης. Με έμφαση στην άψογη εξυπηρέτηση, τα αγνά υλικά και την ασύγκριτη φρεσκάδα, ο «Αλετράς» ακολουθώντας μία εντελώς δική του στρατηγική,  προσφέρει πολύ μεγάλη ποικιλία σε όλα τα είδη αρτοποιίας, γλυκά, προϊόντα ζαχαροπλαστικής,  σφολιάτες, σάντουιτς και ειδικά αρτοσκευάσματα.

Όσο για εκείνους που θέλουν μία «γρήγορη στάση»,  υπάρχει παράθυρο τύπου drive in για ακόμη πιο γρήγορη εξυπηρέτηση, αλλά και ορισμένα τραπεζάκια για καφέ για τις…επί τόπου αμαρτίες.

 

Αλετράς: Λεωφ. Ιωνίας 132, Άλιμος - Τηλ. 210 9941112

 

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr