Άλιμος Online

Γιατί πρέπει να επισκεφτείς το «Director’s Cut»

Γιατί πρέπει να επισκεφτείς το «Director’s Cut»

To κομμωτήριο «Director’s Cut» άνοιξε τον Οκτώβριο στη Λ. Δωδεκανήσου 41 και ήδη συγκαταλέγεται στα πλέον γνωστά αλλά και αγαπημένα κομμωτήρια της πόλης.

Το πρωτότυπο όνομά του υπόσχεται να σας κάνει να νιώσετε σταρ και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφεθείτε στα χέρια του Διονύση Καμινάρη. Ανανεώστε το look σας και εντυπωσιάστε, με βάση τις πιο σύγχρονες εξελίξεις και τάσεις της μόδας στον χώρο της κομμωτικής, αλλά και τα δικά σας ατομικά χαρακτηριστικά. Η κομμωτική τέχνη by Dionisis Kaminaris, προσφέρει υπηρεσίες – σε γυναίκες και άνδρες – που αναδεικνύουν τη λάμψη, την υγεία των μαλλιών και αναδεικνύουν την προσωπικότητά σας..

Θα σας προσφέρει επίσης, πρωτότυπες προτάσεις και λύσεις, για να αποκτήσετε υγιή και λαμπερά μαλλιά και για να ανανεώσετε το προσωπικό σας στυλ, μέσα από μια απολαυστική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας.

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα: 09:00 – 15:00

Τρίτη / Πέμπτη / Παρασκευή: 09:00 – 20:00

Τετάρτη: 09:00 – 17:00

Σάββατο: 08:30 -17:00

Director’s Cut: Δωδεκανήσου 41, Άλιμος – 210 9957320

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr