Άλιμος Online

  • Αρχική
  • All Around
  • Οι ατζέντες της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης βοηθάνε τα αδέσποτα

Οι ατζέντες της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης βοηθάνε τα αδέσποτα

Οι ατζέντες της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης βοηθάνε τα αδέσποτα

Αγοράζοντας μία ατζέντα από τη Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης βοηθάτε έμπρακτα τα αδέσποτα ζωάκια καθώς τα έσοδα διατίθενται αποκλειστικά για τις ανάγκες της Ένωσης όσο αφορά τη φροντίδα και την προστασία των αδέσποτων.

Η ΖΕΗ αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση:
Κάθε μέρα ανήκει σ' αυτούς που αγαπάμε, κάθε μέρα αφιερώνουμε χρόνο στα αγαπημένα μας κατοικίδια. Κάποιοι αφιερώνουμε καθημερινά χρόνο και στα αδεσποτάκια, σε αυτά που ακόμα δεν έχουν βρεί την οικογένειά τους και ονειρευόμαστε την καλύτερη για το καθένα απ' αυτά! Με σκοπό να βοηθήσετε τη Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης να αλλάξει τη ζωή σε όσο περισσότερα αδέσποτα ζώα γίνεται, φτιάξαμε για σας την ατζέντα του 2018. Είναι εύχρηστη, είναι καλαίσθητη, είναι πρακτική...αλλά πάνω απ' όλα βοηθάει στο να συνεισφέρετε κι εσείς στην αλλαγή της ζωής κάποιου αδέσποτου ζώου.
Υπάρχει περιορισμένος αριθμός ατζεντών που είναι ακόμα διαθέσιμος!

"Κάνε τη διαφορά - άλλαξε το μέλλον ενός αδέσποτου ζώου"

Για την παραγγελία σας χρησιμοποιείτε το παρακάτω λινκ:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdFAxxhp8tkGrXHJFT80BDDVOx84CsOKGcFoeb0F00ansoJ3Q/viewform?usp=sf_link

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr