Άλιμος Online

  • Αρχική
  • All Around
  • Η συγγραφέας Τατιάνα Τζινιώλη στο 2ο Γυμνάσιο Αλίμου

Η συγγραφέας Τατιάνα Τζινιώλη στο 2ο Γυμνάσιο Αλίμου

Η συγγραφέας Τατιάνα Τζινιώλη στο 2ο Γυμνάσιο Αλίμου

Η συγγραφέας και –δική μας- Τατιάνα Τζινιώλη θα βρεθεί την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου στο 2ο Γυμνάσιο Αλίμου ώστε να συνομιλήσει με τους μαθητές για τη συγγραφή.

Το ραντεβού με την αναγνωστική λέσχη του σχολείου ορίστηκε για αύριο το μεσημέρι και η συγγραφέας θα συνομιλήσει με τους μικρούς μας φίλους για τη διαδικασία της συγγραφής, τη λογοτεχνία, αγαπημένα βιβλία και ό,τι έχει σχέση με τον μαγικό κόσμο των βιβλίων.

Σύντομο βιογραφικό:

Η Τατιάνα Τζινιώλη γεννήθηκε στον Άλιμο τον Ιανουάριο 1987. Σπούδασε στο Τμήμα Σκηνοθεσίας του Εργαστηρίου Ελευθέρων Σπουδών του ANT1 και στο Τμήμα Δημοσιογραφίας του Εργαστηρίου Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Δύο χρόνια έκανε εκπομπή στο ραδιόφωνο για την ομογένεια της Νέας Υόρκης και το 2011 ξεκίνησε το πολιτιστικό site Arts and the City που το 2015 μετονομάστηκε σε Book City. Το 2012 δημιούργησε το Alimos Online ενώ συνεργάζεται ως freelance editor για το YourTipster.gr και το 4moms.gr. Από τις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή κυκλοφορούν τρία βιβλία της [Road Trip (2015), Ένα Βράδυ (2016), Μετά τα Μεσάνυχτα (2017) ]. Κάθε Παρασκευή διδάσκει και μαθήματα δημιουργικής γραφής σε παιδιά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλίμου.

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr