Άλιμος Online

  • Αρχική
  • All Around
  • Μεγάλη η ταλαιπωρία των οδηγών σήμερα λόγω των απεργιών

Μεγάλη η ταλαιπωρία των οδηγών σήμερα λόγω των απεργιών

Μεγάλη η ταλαιπωρία των οδηγών σήμερα λόγω των απεργιών

Η 24ωρη απεργία του Μετρό, του τραμ, των τρόλεϊ αλλά και η στάση εργασίας του Ηλεκτρικού, έχουν προκαλέσει κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους της Αθήνας.

Οι οδηγοί παραμένουν ακινητοποιημένη στα οχήματά τους για αρκετή ώρα και οι περισσότεροι κεντρικοί άξονες αντιμετωπίζουν σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα αυτή την ώρα.

Σύμφωνα με την Τροχαία κυκλοφοριακή συμφόρηση επικρατεί τώρα στον Κηφισό, στην έξοδο της Αθηνών - Κορίνθου και Αθηνών - Λαμίας, στις λεωφόρους Κηφισίας, Γαλατσίου, Ποσειδώνος, Βουλιαγμένης, Αλεξάνδρας, Συγγρού, στην άνοδο προς Αθήνα, Μεσογείων, στο ύψος της Κατεχάκη, στην Βασ.Αμαλίας, Φιλελλήνων, Σταδίου, καθώς και στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr