Άλιμος Online

  • Αρχική
  • All Around
  • Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου για τον 9ο Ποσειδώνειο Ημιμαραθώνιο

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου για τον 9ο Ποσειδώνειο Ημιμαραθώνιο

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου για τον 9ο Ποσειδώνειο Ημιμαραθώνιο

Συνέντευξη  τύπου  ενόψει  του  9Ου  Ποσειδωνίου  Ημιαραθωνίου  ο  οποίος  θα  πραγματοποιηθεί  την  Κυριακή  22  Απριλίου  2018 , δόθηκε  στον  Πολυχώρο  του  Δήμου  Παλαιού  Φαλήρου  από την  Οργανωτική  Επιτροπή  της  εκδήλωσης  και  την Αντιδημαρχία  Παιδείας &  του  Δήμου  Παλαιού  Φαλήρου.

Ο  Ποσειδώνιος  Ημιμαραθώνιος  καθώς  και οι παράλληλες  εκδηλώσεις  που  έχουν  προγραμματιστεί  αποτελούν την πλέον δημοφιλή διοργάνωση τρεξίματος, η  οποία  διοργανώνεται  για ένατη χρονιά προκειμένου να προσφέρει σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες δρομείς την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους σε έξι διαφορετικές διαδρομές  που αγκαλιάζουν τον Φαληρικό Όρμο αλλά και να απολαύσουν την εμπειρία της άθλησης δίπλα στη θάλασσα.

Θα  πρέπει  να  σημειωθεί  ότι  λόγω της προνομιακής θέσης στην οποία διεξάγεται ο αγώνας, προσφέρει στους συμμετέχοντές του την ευκαιρία να τρέξουν μια ανάσα από την παράλια  ενώ   η διοργάνωση επεκτείνεται πέρα από τα δρομικά όρια, αγγίζοντας τους τομείς του πολιτισμού, της υγείας και της κοινωνικής προσφοράς, ανάγοντας τελικά τον Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο σε ένα πολύπλευρο event.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τη λεπτομέρεια πως πρόκειται για τον πρώτο ιστορικά ημιμαραθώνιο που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, τον καθιστά μια μοναδική δρομική εκδήλωση για την Αττική!

Η διοργάνωση, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, του Δήμου Αλίμου, της Περιφέρειας Αττικής, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρίας, της Ελληνικής Αστυνομίας και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΕΘΝ.Ο.Α.).Επίσης, το αγωνιστικό τμήμα, φέρει τη σφραγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας «Αθλητισμός για όλους» (UESpT) αλλά και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑΥ).

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr