Άλιμος Online

  • Αρχική
  • All Around
  • Η Παγκόσμια Ημέρα Χορού στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Η Παγκόσμια Ημέρα Χορού στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Η Παγκόσμια Ημέρα Χορού στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Την Παγκόσμια Ημέρα Χορού, η σειρά Social Ballroom του ΚΠΙΣΝ σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα μια από τις πιο εκφραστικές μορφές τέχνης με ένα αφιέρωμα στα Blues, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χορού που είναι την Κυριακή 29 Απριλίου.

Η χορευτική οικογένεια των Jump & Jive Athens Swing Team έρχεται , λίγο μετά τις 19:00, να μας δείξει τον τρόπο και τα βήματα σε ένα εισαγωγικό μάθημα, που μας προετοιμάζει για διασκέδαση στο πάρτι που ακολουθεί.

Στη συνέχεια, σε Με live μουσικές Rhythm ‘n’ Blues, συνδυασμένες με στοιχεία από τη σύγχρονη Blues σκηνή της Δυτικής Ακτής των ΗΠΑ, οι Jumping Bones, μια από τις σημαντικότερες παρουσίες στην ελληνική blues σκηνή, μας παρασύρουν σε χορό, ενώ η DJ Elena Evangelia προσθέτει μουσικές Βlues, Jazz και RnB! Γιορτάστε μαζί μας τον Χορό σε μια βραδιά γεμάτη Blues μουσικές και θετική διάθεση. 

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις του ΚΠΙΣΝ είναι ελεύθερη, χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Stavros Niarchos Foundation.

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr