All Around

Καλλιθέα: Γνωστός ράπερ συνελήφθη για εμπόριο νακρωτικών σε μαθητές

Καλλιθέα: Γνωστός ράπερ συνελήφθη για κατοχή και εμπόριο νακρωτικών σε μαθητές

Για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών καθώς και για παράβαση των νόμων περί όπλων κατηγορείται 35χρονος ράπερ, ο οποίος συνελήφθη στην Καλλιθέα.

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν καιρό τον ράπερ και στην κατοχή του βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, 160,7 γραμμάρια κάνναβης, 0,9 γραμμάρια κοκαΐνης, 2,4 γραμμάρια άγνωστης ουσίας, 2 αεροβόλα περίστροφα, αεροβόλο πιστόλι, συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser), φορητός ασύρματος και 2 Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας για τα οποία είχε δηλωθεί απώλεια.

Επιπλέον, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, διακινούσε νακρωτικά και σε μαθητές, οι οποίοι πήγαιναν στο στούντιο ηχογράφησής του ώστε να πάρουν τις ουσίες.

Η αστυνομία είχε συγκεντρώσει ωστόσο αρκετά στοιχεία για να τον κατηγορήσει για διακίνηση ναρκωτικών και σύσταση συμμορίας.