Κλέφτες προσποιούνται τους υπαλλήλου καθαριότητας και μπαίνουν σε σπίτια ηλικιωμένων στον γειτονικό μας, Άγιο Δημήτριο.
Όπως αναφέρει ο Χριστόδουλος Ευθυμίου, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στον Δήμο Αγίου Δημητρίου, οι επιτήδειοι που προσποιούνται τους υπαλλήλους καθαριότητας, χτυπάνε κουδούνια λέγοντας: «Ανοίξτε από τον Δήμο είμαστε συμβασιούχοι από την καθαριότητα».
Μάλιστα για να πείσουν τους ηλικιωμένους να ανοίξουν, κρατάνε στα χέρια τους χαρτιά και τους "ησυχάζουν" λέγοντάς τους πως είναι από τον δήμο και δεν υπάρχει "λόγος να φοβούνται".
Ο πρόεδρος τονίζει ότι:«Αν χρειαστεί να επικοινωνήσει ο Δήμος μαζί σας να είστε σίγουροι ότι θα το ξέρετε και θα έχετε ενημερωθεί εγκαίρως και επίσημαΔεν ανοίγουμε σε κανέναν και ειδοποιούμε άμεσα τις αρχές και τον Δήμο μας. Μεγάλη προσοχή στους δημότες και στους κατοίκους. Ενημερώστε όλους και ιδιαίτερα ηλικιωμένους και τα παιδιά να μην ανοίγουν.».
