Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Μεγάλες αλλαγές ετοιμάζονται στο «Ξύλινο» και στη ‘γειτονιά του’

Μεγάλες αλλαγές ετοιμάζονται στο «Ξύλινο» και στη ‘γειτονιά του’

Μετά την πυρκαγιά που κατέστρεψε πριν λίγες ημέρες ολοσχερώς το πρώην εστιατόριο «Ξύλινο» στην Αγορά της Θουκυδίδου, μάλλον έρχονται μεγάλες αλλαγές στη γειτονιά της Αγοράς της Θουκυδίδου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Alimos Online, οι ιδιοκτήτες του ακινήτου, ζήτησαν από τα διπλανά καταστήματα (τα οποία είναι και αυτά ιδιοκτησία τους) να αποχωρήσουν και να βρουν άλλη στέγη, εντός ολίγων μηνών.

Επίσης, το Μοντεσσοριανό Σχολείο που βρίσκεται δίπλα στον μεγάλο ελεύθερο χώρο που λειτουργούσε ως πάρκινγκ του «Ξύλινου», ετοιμάζεται και αυτό να μεταστεγαστεί σε κτήριο στην Γλυφάδα, μόλις λήξει η φετινή σχολική χρονιά.

Μετά απ’ αυτές τις εξελίξεις, οι φήμες για το τι μέλλει να γίνει στον πολύ μεγάλο χώρο που θα δημιουργηθεί, είναι πολλές. Προς το παρόν δεν έχουμε επιβεβαιωμένο σενάριο, ωστόσο το σίγουρο είναι πως θα αλλάξει τελείως η εικόνα της Αγοράς της Θουκυδίδου στο σημείο αυτό.