«Ο Πάρις» είναι γνωστό ότι είναι το πιο ροκ σουβλατζίδικο της Αθήνας. Δυνατή ροκ μουσική στα ηχεία και πιτόγυρο στο χέρι είναι το "σκηνικό" που βλέπουμε στο αγαπημένο σουβλατζίδικο της Αγοράς Θουκυδίδου.
Το προσωπικό που προσλαμβάνεται, πληροί τις ίδιες μουσικές "προϋποθέσεις", αν και οι περισσότεροι εργάζονται εκεί πολλά χρόνια. Η πιο παλιά είναι η Φρόσω, δουλεύει εκεί 22 χρόνια, ο Πέτρος 20 χρόνια και οι υπόλοιποι περίπου 10 χρόνια.
«Η πιο καινούργια "μεταγραφή" είναι η Δέσποινα, η οποία ήταν η ιδιοκτήτρια του καλύτερου metal μαγαζί στα Εξάρχεια, το "Underground" για 15 χρόνια. Όταν πρωτοξεκίνησε να δουλεύει εδώ, στην αρχή την ξένισε το γεγονός ότι από μαγαζάτορας θα δούλευε ως υπάλληλος, αλλά εδώ "βρήκε" τους "δικούς της", είδε γνωστούς και γενικά της ήταν οικείο το περιβάλλον. Είναι αγαπημένη μου», μας είπε ο Στέλιος Μαγιάφας, ο ιδιοκτήτης του Πάρι.
Η Δέσποινα Γεωργιάδη ξεκίνησε να εργάζεται στον "Πάρι" στις αρχές του 2018. Πριν, ήταν η ιδιοκτήτρια του παλαιότερου και πιο γνωστού metal μαγαζιού στα Εξάρχεια, το "Underground", το οποίο πρωτο-λειτούργησε το 1999. Το "Underground" έκλεισε οριστικά το 2022.
Ρωτήσαμε τη Δέσποινα πως είναι να δουλεύει κάποιος με τον Στέλιο Μαγιάφα. «Τον Στέλιο τον ήξερα από παλιά, είναι πολύ γνωστός στους ροκάδες/μεταλάδες και γενικά σε αυτούς που κινούνται στην metal σκηνή. Είχαμε πολλούς κοινούς γνωστούς. Όλα καλά! Είναι χαλαρός, έχει απίστευτο χιούμορ, απλά μερικές φορές είναι λίγο ... νευρικός (γελάει)».
Η ροκ μουσική ξεκίνησε τη δεκαετία του 1950, ενώ η metal μουσική επινοήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1960/αρχές της δεκαετίας του 1970 ως υπο-είδος ροκ μουσικής.
Ο Πάρις: Θουκυδίδου 38, Άλιμος – 210 9889664
