Απόψε θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση των εθελοντών για το Πρόγραμμα προστασίας αδέσποτων ζώων του Δήμου μας.
Ο Δήμος Αλίμου ξεκινά το νέο πρόγραμμα για την προστασία των αδέσποτων ζώων της πόλης μας και προσκαλεί τους εθελοντές απόψε, Τετάρτη, στο Πολιτιστικό Κέντρο στις 19:00 για την πρώτη συνάντηση.
Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει την καταγραφή, την ηλεκτρονική σήμανση, τον έλεγχο υγείας, την αποπαρασίτωση, την στείρωση, τον αντιλυσσικό εμβολιασμό, την περίθαλψη τραυματισμένων και άρρωστων ζώων, την προώθηση για υιοθεσία ή επανένταξη των ζώων στο φυσικό τους περιβάλλον και τέλος την παροχή τροφής και νερού σε επιλεγμένα σημεία.
Για περισσότερες πληροφορίες οι εθελοντές μπορούν να επικοινωνήσουν με την Δημοτική Σύμβουλο και υπεύθυνη του προγράμματος Άννα Κεσίσογλου στο τηλέφωνο 6938-192789
