Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Aπολαύστε το ποτάκι σας κάνοντας ναργιλέ στον όμορφο εξωτερικό χώρο του Happy Brunch

Aπολαύστε το ποτάκι σας κάνοντας ναργιλέ στον όμορφο εξωτερικό χώρο του Happy Brunch

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να είναι άνοιξη και εσύ να κάθεσαι έξω και να απολαμβάνεις το ποτάκι ή τον φρεσκοστυμμένο χυμό σου κάνοντας ναργιλέ στον όμορφα διαμορφωμένο χώρο του Happy Brunch, Coffee & Snacks της Δωδεκανήσου.

Στο συγκεκριμένο cafe  θα βρείτε αυτό που ακριβώς ζητάτε, από το πρωί μέχρι το βράδυ.   Από πρωϊνό καφέ - γιατί είναι coffee specialist - τσάι, ροφήματα αλλά και smoothies, ό,τι πρέπει ώστε να ξεκινήσετε δυναμικά το πρωινό σας. Γιαούρτι με φρούτα και ξηρούς καρπούς, κριτσίνια, σφολιάτες, σάντουιτς, αλμυρά και γλυκά κρουασάν είναι ιδανικά για ένα πλήρες αλλά και ελαφρύ πρωινό.

Συνεχίζουμε τη μέρα με κάποιο σνακ, όμως  σίγουρα το δυνατό του χαρτί είναι το brunch που θα βρείτε ομελέτες, club sandwich, σαλάτες, avocado toast, αυγά benedict/scrambled αλλά και croque madame/monsieur, αραβική πίτα κ.α.  Επίσης, γλυκά και αλμυρά pancakes, ενώ μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας με ό,τι υλικό επιθυμείς. Τέλος, ο κατάλογος συμπληρώνεται από donuts, γλυκά, cookies, muffins και βάφλες.

Μπορείτε να τα απολαύσετε στον όμορφο εξωτερικό του χώρο, ή, στο σπίτι και το γραφείο σας, ενώ το απόγευμα και το βραδάκι μπορείτε να τα απολαύσετε κάνοντας ναργιλέ.

Happy Brunch: Δωδεκανήσου 29, Άλιμος – 210 9934000 και 698 2119798